Copy Centar - kuća digitalnih kopija

Vizit kartice


Vizit kartice su neophodne za svakodnevnu poslovnu komunikaciju. Mogu bitno popraviti ili pokvariti utisak koji ostavljate na Vaše poslovne partnere prilikom uspostavljanja prvih kontakta. Naša ponuda je formulisana tako da Vam omogući da uradite onoliko vizit kartica koliko Vam je potrebno, kada Vam je potrebno. Zbog fiksnih troškova koji utiču na formiranje cene ne preporučujemo izradu ispod 48 komada identičnog dizajna, mada kod nas možete naručiti i jedan komad. Kako raste tiraž, tako pada i cena po komadu. Naša ponuda obuhvata skoro sve - Economy seriju, sa više nego konkurentnim cenama; Textured vizit kartice, na rebrastim papirima; vrhunske vizit kartice na Fashion papirima, po potrebi sa belom bojom. SVE CENE OVDE PRIKAZANE SU SA PDV.                                                                            


Tiraž jednostr. dvostrane
100 kom 854,00 989,00
200 kom 1.108,00 1.378,00
500 kom 1.870,00 2.545,00
Cene Economy serije na 300g silk coated papiru (bez doplate za tamno, ako je treba primeniti). Na drugim papirima cene su više.

Vrste vizit kartica

Economy vizit kartice se rade uz izbor jednog od standardnih 300g papira (nepremazani, silk coated i gloss coated), odnosno 350g silk coated papira. Ova serija ne može imati nikakve završne obrade niti je primenljiva za vizit kartice kod kojih sadržina ide do ivica.

Standardne vizit kartice izrađujemo na identičnim papirima kao i Economy, ali ovde sadržina može ići do ivica. Vizit kartice ove serije mogu se plastificirati i može se raditi zaobljavanje uglova.

Fashion vizit kartice izrađujemo na specijalnim papirima. Izgledaju prestižnije i efektnije od standardnih i onih economy serija prvenstveno zbog toga što papiri na kojima se rade na sebi imaju efekte koje nije moguđe dobiti štampom - npr crni papiri ostaju crni i bočno, nakon sečenja; neki papiri u sebi imaju šljokice, sedefaste ili zlatne premaze... Veđina ovih papira je potpuno drugačija na dodir u odnosu na standardne papire. Štampu na ovim vizit karticama radimo u standardnoj CMYK tehnici, ali po potrebi i sa belim tonerom + CMYK, uz Clear toner za postizanje specijalnih efekata. NE PREPORUČUJEMO plastifikaciju ove serije, obzirom da se istom gube prednosti ovih papira.

Textured vizit kartice štampamo na reljefnim papirima. Zbog njihove specifične površine preporučujemo štampu crnom bojom, uz što jednostavniji dizajn. Neki od papira sa teksturom koje imamo u ponudi su rebrasti samo sa jedne strane dok je druga glatka.

Synaps vizit kartice se rade na plastičnom substratu. Otporne su na vodu i hemikalije i nije im potrebna plastifikacija. Kvalitet štampe na njima je najviši moguć, zahvaljujući idealno glatkoj površini koju samo neki ovakav materijal može da obezbedi. Za one koji žele vrhunski proizvod koji se u svemu izdvaja u moru sličnih.

Nestandardne vizit kartice

Standardne vizit kartice se rade u veličinama 90×50 ili 85×55 mm. Vizit kartice mogu biti mogu biti u veličini i obliku koji poželite, ali je tada cena znatno viša.

Usluga izrade Economy i Standard vizit kartica bez plastifikacije dostupna je na svim lokacijama. Za plastificirane ili nestandardne vizit kartice obratite se poslovnici Dimitrijala. Fashion i Textured serije možete raditi na lokacijama Belvil i Dimitrijala.
Pripremu bi trebalo doneti u PDF formatu, sa postvljenim prepustima ako sadržina ide do ivica. Pošaljite jednu vizit karticu u željenoj veličini - nemojte "pakovati" više vizit kartica na pretpostavljeni tabak. Ugradite fontove u dokument ili ih pretvorite u krive. Ako koristite ubačene slike, ili je priprema u nekom od raster formata, vodite računa a u željenoj dimenziji rezolucija bude barem 300 dpi. Ukoliko boja ide do ivica, neophodno je postojanje prepusta od po 2mm sa svake strane.

TC SREMSKA
Maršala Birjuzova 2-4, Beograd
pon-pet 8:00-20:00
ned 12:00-20:00
pošaljite mejl

BELVIL
Đorđa Stanojevića 11g, Novi Beograd
pon-pet 8:00-20:00
sub 10:00-18:00
pošaljite mejl

DIMITRIJALA
Dimitrija Tucovića 42, Beograd
pon-pet 9:00-17:00
zatvoreno vikendom

  Copy Centar 2015. Sva prava zadržana.
  PIB:101032007 MB:07447493
Žiro račun: 170-30038233000-66