COPY CENTAR SREMSKA, STARI GRAD, Maršala Birjuzova 2-424h dnevno na usluzi!

Kako do nas - Google Maps

U najstrožem centru grada, u Tržnom centru SREMSKA, na uglu Sremske i Maršala Birjuzova, nalazi se naš najstariji i najpoznatiji lokal. Tu smo od 1.5.1996. Od kraja 1998. ovde radimo NON-STOP, 00-24. Dakle, subotom, nedeljom, praznicima... uvek smo Vam na raspolaganju, jedini na našim prostorima u ovoj delatnosti. Najkvalitetniji aparati na kojima radi ljubazan i vrhunski obučen kadar, uvek su bili zaštitni znak ovog lokala. Na ovoj lokaciji pružamo sve usluge Digitalnog copy-print centra: digitalna štampa sa fajlova, digitalno fotokopiranje, skeniranje, koričenje, plastifikacija i ID program. Specijalisti za poslove „za juče“!

Usluge koje pružamo na ovoj lokaciji:

 

COPY CENTAR METROPOL, VRAČAR, Braće Nedić 19najveći i najkompletniji u Srbiji!

U samom srcu Vračara, na preko 140kvm, nalazi se naš lokal sa kompletnom ponudom. Svojom površinom i opremljenošću pomera granice i postavlja nove standarde za ovu vrstu usluge. Vrhunska oprema i kvalitetan kadar garantuju najviši mogući kvalitet. Ovde možete odštampati ili fotokopirati CAD crteže na superbrzom crno-belom laserskom ploteru, ili uraditi postere, plakate i slično na visokorezolucijskim kolor ploterima. Takođe, na ovoj lokaciji izrađujemo i foto majice, majice sa natpisima, foto šolje, reklamne kačkete, slagalice, podmetače za miša... Naravno, standardne usluge štampanja, fotokopiranja i skeniranja se podrazumevaju!

Usluge koje pružamo na ovoj lokaciji:

 

COPY CENTAR BELVIL, NOVI BEOGRAD, Đorđa Stanojevića 11g

Naš najmlađi lokal, koji se nalazi u naselju Belvil, zgradi Ruža i gleda na Delta City. Visoke standarde usluge i kvaliteta otiska, po kojima smo prepoznatljivi, primenjuju se u potpunosti i na ovoj lokaciji.

Usluge koje pružamo na ovoj lokaciji: