Copy Centar - kuća digitalnih kopija

Crno-beli otisci do A3 formata


Vrhunski nepremazani 80g papir Mondi Triotec Extra i originalni toner, uz pravilno i redovno održavanje aparata, obezbeđuju potreban kvalitet otiska. na lokaciji u TC Sremska od 1996-te godine predstavljamo mesto koje svima prvo pada na pamet kada pomisle na izradu crno-belih otisaka. Naše ime - Copy Centar - je postalo sinonim za ovu vrstu usluga u Srbiji, ne bez razloga. Ukoliko to do sada niste učinili, pozivamo Vas da se sami uverite u naš kvalitet! VAŽNO - ne vršimo usluge fotokopiranja knjiga niti bilo kog drugog materijala kojim se povređuju autorska prava! Kopiranje je moguće smoa za dokumenta, ugovore i poslovnu dokumentaciju. Za veće poslove digitalne crno-bele štampe obratite nam se upitom na  veleprodaja@copycentar.rs.


Tehničke karakteristike otiska

Formati papira na kojima izrađujemo crno-bele otiske su A4 (210×297mm) i A3 (420×297mm).

Margine za standardne crno-bele aparate su podešene na 4mm (ulazna) odnosno 2mm za ostale ivice. Margine predstavljaju ivične delove lista na kojima nije moguće štampati, zbog samih tehničkih karakteristika aparata.

Tolerancija to jest dozvoljeno odstupanje kod standardnih crno-belih aparata iznosi +/-2mm.

Rezolucija standardnih crno-belih aparata je 1200dpi.

Uvećanje / umanjenje pri očitavanju sa papirnih originala se kreće u rasponu 25-400%, s tim što su maksimalne dimenzije originala koji se očitava maksimum A3 formata. 

Za izradu crno-belih otisaka koristimo ISKLJUČIVO naš papir odnosno ostale medije - ne pružamo uslugu izrade otisaka na donetom papiru.

Kako uraditi pripremu

Dobra priprema omogućava da Vaši otisci budu odrađeni brzo, jeftino i kvalitetno. Pripremu bi trebalo zapakovati u jedan fajl, strane bi trebalo da budu A4 odnosno A3 formata sa dobro podešenim marginama (minimum 5mm od svake ivice papira), pravilno numerisane, sa automatski kreiranim sadržajem; ugraditi fontove ili ih pretvoriti u krive, sa slikama od minimum 300dpi u željenoj veličini. Ukoliko je potrebno koričenje, vodite računa o potrebnim marginama sa odgovarajuće strane.

Ova usluga je dostupna na svim lokacijama. Na lokaciji Dimitirjala ne pružamo usluge fotokopiranja.
Za potrebe fotokopiranja originale morate doneti u neku od naših maloprodaja, gde će Vam se na licu mesta uraditi procena cene fotokopiranja. Originale u elektronskoj formi možete poslati mejlom, doneti na USB flash disku, ili poslati preko nekog cloud servisa.
Najbolje je da donesete potpuno pripremljen PDF dokument. Posedujemo mogućnost otvaranja i štampanja većine rasterskih formata, uključujući i PSD. Vaši dokumenta mogu biti i u CDR formatu, ili u bilo kom od formata MS Office paketa.

Izrada deklaracija i etiketa

Poslovi izrade deklaracija i etiketa znaju biti zamorni. Uvek je cilj da se na što manjoj nalepnici stavi što više teksta, a onda se na slabijim štampačima pojavi problem - tekst nije moguće pročitati. Sledeća "noćna mora je da odštampate ceo tiraž i shvatite da se etiketa u štampaču pomerila za nekoliko milimetara i deklaracija se ne čita u celini.

Tu nastupamo mi. Sa besprekornim kvalitetom otiska, izuzetno prihvatljivom cenom na unapred ricovanim nalepnicama, sigurni smo da možemo da obezbedimo pravu štampu koja Vam je potrebna. Ako iz nekog razloga ponuda unapred ricovanih nalepnica ne zadovoljava Vaše potrebe, uvek je tu mogućnost ricovanja nalepnica po meri. Naši aparati obezbeđuju besprekornu čitljivost teksta odštampanog i sa 3,5 pt!!!

Dostupni formati unapred ricovanih nalepnica su sledeći: Za CD / DVD, 2 kom na A4; 38 × 21,2 mm, 65 kom na A4; 52,5 × 29,7 mm 40 kom na A4; 70 × 35 mm, 24 kom na A4; 70 × 50,8 mm 15 kom na A4.

Ovu vrstu usluge pružamo na svim lokacijama, ali za zahtevne poslove obratite se isključivo poslovnici Dimitrijala, gde posedujemo vrhunske crno-bele digitalne štampače.


TC SREMSKA
Maršala Birjuzova 2-4, Beograd
pon-pet 8:00-20:00
ned 12:00-20:00
pošaljite mejl

BELVIL
Đorđa Stanojevića 11g, Novi Beograd
pon-pet 8:00-20:00
sub 10:00-18:00
pošaljite mejl

DIMITRIJALA
Dimitrija Tucovića 42, Beograd
pon-pet 9:00-17:00
zatvoreno vikendom

  Copy Centar 2015. Sva prava zadržana.
  PIB:101032007 MB:07447493
Žiro račun: 170-30038233000-66